VARIS

Als styliste zijn wij zoveel meer dan alleen maar mensen zien en behandelen. Daarom werken wij niet alleen met de beste producten om het haar van onze klanten te herstellen, te verzorgen en te modelleren, maar ook met de beste stylingtools.

Varis is dan ook de beste in zijn soort als het om styling gaat om onze vaardigheden in creativiteit te ondersteunen. De kleinste details in alle VARIS stylingtools zijn uitgewerkt wat het plaatje voor mij en jou als klant compleet maakt.

VARIS heeft de lichtste föhn wat op de professionele markt te verkrijgen is en is ontzettend krachtig met een technologie wat je haar zacht en zo glad als zijde maakt. Bovendien heeft het een perfecte warmteregeling zodat jouw haar er gezond en glanzend uitziet. Geschikt voor alle haartypes en haarwensen.

Borstels die passen als een handschoen dat zijn de VARIS brushes. De perfecte keuze voor het finishen. Handen vinden deze borstels net zo fijn als het haar zelf.

Wil jij ervaren wat VARIS voor jouw haar kan betekenen? Wij werken alleen met VARIS tools. Tevens zijn alle producten van VARIS bij ons verkrijgbaar. Wij zijn fan! Jij ook?

De kleine details dat maakt het verschil!

Tot ziens in mijn kapsalon!