Hunter 114

Voor de mannen hebben we het merk Hunter1114. Super tof heren merk met verzorgings producten voor haar en baard en de juiste styling.

 

Haar en baard? Ja u leest het goed. Wij hebben in onze salon een aparte Barber hoek. In onze barberstoel kunt u lekker relaxen en genieten van onze uitgebreide baardbehandeling. Ook word u voorzien van de tofste kapsels en blijven wij uiteraard ook voor onze heren up to date met de nieuwste trends en technieken.

Alles wat de man nodig heeft

De markt van haarverzorgingsproducten had de lang de focus op vrouwen. Hunter1114 probeert daar verandering in te brengen met een productlijn die helemaal gericht is op mannen. De producten van het merk kenmerken zich door duurzaamheid en elegantie, eenvoudig in te passen in het leven van alledag. De producten van Hunter1114 worden gemaakt van de fijnste materialen op aarde, waardoor ze gezond zijn voor de hoofdhuid en haar. Met een assortiment van verzorgingsproducten tot styling en van conditioners tot mousses biedt Hunter1114 alles wat je nodig hebt.

Hunter1114 richt zich op mannen in de breedste zin van het woord. Of je je nu hipster voelt, liever een rebel wilt zijn, helemaal los wilt gaan als freestyler of het houdt bij een classic look, dit merk heeft producten voor iedereen. En dat met een beperkt assortiment van slechts negen producten. Hunter1114 geeft jou de kans om te zijn wie je bent. Een moderne, stijlvolle man die er goed uit ziet, lekker ruikt en optimaal presteert. Geef jouw huid en haar wat het verdient, bied de verzorging van dit stoere mannenmerk.

Eindelijk is er een merk dat weet wat een man nodig heeft om zich goed te voelen. Het maakt bij Hunter1114 niet uit in welke leeftijdsfase je zit of wie je bent, de producten zijn geschikt voor een breed product. Wil jij je wel wat fitter en energieker voelen? Gebruik de conditioners en zorg een gezonde en vitale hoofdhuid en gezond haar. En elke dag jouw haar opnieuw in model brengen? Kies voor één van de bijzondere stylingproducten, verrijkt met de beste mineralen ter wereld. Uniek is dat sommige producten aangevuld worden met 24K goudpoeder. Dat is nog eens haarverzorging op hoog niveau!

 

Wil jij meer over Hunter1114 weten? Maak met ons een afspraak!