Over mij

Ik ben gediplomeerd allround kapster en nagelstyliste. Van zeer jonge leeftijd had ik al maar één doel en dat was kapster worden! Ik heb dus van mijn passie mijn werk gemaakt. Al vrij snel na de opening van mijn prachtig kapsalon in november 2015 heb ik ter ondersteuning een collega aangesteld en samen verwelkomen wij jou graag in een gezellige en ontspannen sfeer met een heerlijke kop koffie of thee. 

Wij werken met de beste producten om jouw haren te verbeteren, herstellen en niet onbelangrijk te verzorgen. De merken Goldwell, Previa en Hunter 1114 worden hierbij gebruikt, zodat jij en jouw haren shinen als wij ons kunnen en kennis hebben laten zien. 

Door met de nodige regelmaat trainingen van de allernieuwste trends en technieken te volgen, blijven wij samen up to date om jou je mooiste creatie te geven. Deze trends en technieken bestaan uit kleur, knip en creatieve cursussen. Wij blijven dus altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws op haargebied. Wil jij dit ook dan staan wij voor jou klaar! 

Mijn Kapsalon en Nagelstudio is gevestigd in het pand Van Top tot Teen BoZ waar wij met meerdere collega’s samenwerken en wij elkaar aanvullen op uiterlijke en (para)medische verzorging. In mijn nagelstudio ben ik zelf niet meer actief.  Mijn passie ligt echt bij het kappersvak. Mijn collega’s van de nagelstudio werken met Alessandro.  Het mooie van dit prachtige merk is, dat het zowel producten aanbied voor de kunstnagel als voor de natuurlijke nagel. Bovendien heeft Alessandro een zeer uitgebreid aanbod voor hand- en nagelverzorging. Heb jij problemen met je handen en/of handnagels dan staan uiteraard mijn collega’s voor je klaar!

Over mij