Kleuren

De één weet niet meer beter, de ander twijfelt er al jaren over: het verven van je haar. Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitstraling, of volledig klaar bent met je ‘gewone’ kapsel: kleuren is altijd een goed idee. Je lokken voorzien van een nieuw kleurtje kan niet alleen fris en nieuw ogen, maar is ook nog eens heel eigentijds en getuigd van een dosis lef. Wanneer duik jij de salon in voor een nieuwe tint in je haar? 

Trends

Highlights, Balayage, ombre, bronde, babylights, dip dye, ieder jaar opnieuw verschijnen er nieuwe trends voor het kleuren van je haar. Verschillende kleuren zijn gedurende bepaalde seizoenen helemaal hot. Toch zijn er ook voldoende tijdloze trends te zien in de haarmode. Te denken valt aan de ombre look, of aan de methode van balayage. Er is altijd een variatie voor jouw haar mogelijk. 

Zo kun je naar jouw voorkeuren gaan voor subtiel of juist opvallend, natuurlijk of kleurrijk, of kun je gaan voor een meer warme en intense look. Een voordeel van de balayagemethode is dat je je uitgroei niet hoeft bij te werken. 

Grijze haren

De meeste mensen kiezen ervoor om hun haar te laten kleuren door ons als professional. Heb jij grijs haar of wil jij juist jouw grijze haren nu eens eindelijke laten zien? Ook hier hebben wij ervaring in en weten wij raad mee. Op de juiste manier zorgen wij samen met jou dat jij mooi grijs haar hebt en deze op de juiste wijze verder kan verzorgen. Ook hebben wij  de juiste tips op jouw grijze haren ook echt mooi grijs te zijn.

Creëer jouw verrassende look

Of je nu je favoriete teint nog eens wilt aanbrengen of wanneer je wens volledig is veranderd: je haar verven zorgt altijd voor een origineel en leuk effect! Kies voor een eigentijdse modetint, een nieuwe kleurtechniek, highlights of enkel voor grijsdekking. Op basis van persoonlijk advies en voorkeur kun jij een goede keuze maken en wij helpen jou daarbij. 

Tenslotte is iedereen uniek, en dat geldt ook voor het haar. Wie weet loop jij binnenkort dan wel met een nieuw kapsel onze salon uit!

Inspiratie