Curls Control

Heb jij geen steil of krullend haar ? Dan heb je waarschijnlijk wavy haar!
Door de cc1 knip krul techniek valt jouw haar weer luchtiger zodat jouw waves weer kunnen stralen met de techniek knippen wij geen ‘happen’ dus je kan het zoals gestyld als in je prachtige waves dragen.
Met de juiste producten van curls control ( die cg proof zijn ) en handelingen ondersteunen wij jouw waves en wat wij kunnen kan jij thuis ook!

Het begrijpen van jouw krul! Dat is wat wij willen en kunnen met de CC1 techniek van Curls Control. De gedegen opleiding en technieken beheersen wij bij Cynthia Augustijn Kappers en zijn daarom een gecertificeerde salon. Wij willen ook dat jij zelf jouw krullen leert begrijpen en verzorgen! Als jij in onze salon bent geweest dan begrijp jij jouw krul en kan jij er thuis mee aan de slag.

Iedere krul verdient om goed verzorgd te worden nadat de juiste kniptechniek is toegepast. De speciale lijn van Curls Controle is ontwikkeld voor iedere krul, geeft veerkracht, glans en beschermt tegen UV-straling om uitdroging te voorkomen. Jouw mooie bos gaat weer stralen!

Wij weten als geen ander hoe het is om jarenlang product na product uit te proberen en de frustratie te voelen als een product wéér niet tot het gewenste resultaat leidt.

Veel producten bevatten ingrediënten die niet geschikt zijn voor krullend haar. Denk hierbij aan parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen of siliconen. Bovendien willen wij geen ingevlogen producten met milieuonvriendelijke verpakkingen. Een bijdrage leveren aan het milieu is daarom ook belangrijk. Daarnaast moeten de producten eenvoudig zijn in gebruik zodat je geen kast vol producten nodig hebt om “ontplofte” krullen verzorgd, bouncy, en onder controle te krijgen.

Wat wij belangrijk vinden:

De ingrediënten zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit en bieden jouw krullen dát wat ze nodig hebben om het optimale resultaat te kunnen bereiken.

Veel van de ingrediënten zijn bio en vegan.  

De tubes zijn voor 100% vervaardigd uit het restproduct van de suikerrietplant. Hoe cool is dit! Een milieuvriendelijker alternatief voor plastic tubes.

De producten van Curls Control worden in Nederland/België ontwikkeld en geproduceerd en wij houden van korte lijnen tussen producent, de hairstylisten en onze krulklanten.

En dan niet geheel onbelangrijk, je hebt slechts vier producten nodig om de perfecte balans voor jouw krullen te kunnen creëren. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

Wil jij meer weten over de behandeling en verzorging van jouw krullen? Neem dan contact met ons op!